Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ολυμπιακός Βόλου: Κάλεσμα στους φιλάθλους για τον καθοριστικό αγώνα με τον Αθηναϊκό

 
Την Κυριακή 22 Απριλίου  2018 και ώρα 14.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αθηναϊκό Βύρωνα  για τη 21η  αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας  Γυναικών .
 

  Ο αγώνας για την ομάδα μας είναι ο τελευταίος αγώνας εντός έδρας (πριν τα PLAY OUT) και είναι ο πλέον καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , μιας και με νίκη της ομάδας μας θα καθοριστεί ο αντίπαλος  που θα αγωνιστούμε στους αγώνες κατάταξης για την παραμονή στην κατηγορία .  O Αθηναϊκός Βύρωνα είναι μια έμπειρη  ομάδα , έχει ένδοξο παρελθόν στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ , είναι κυπελλούχος Ευρώπης και φέτος έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα και αναμένεται να διεξαχθεί ένας συναρπαστικός αγώνας .

  Ο  προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης  συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας , έκανε μια μίνι προετοιμασία στις διακοπές του ΠΑΣΧΑ , αντιμετωπίζει τα συνήθη προβλήματα μικροτραυματισμών αλλά  αναμένεται να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του .
   
  Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των  χορηγών  μας , γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ , πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους , προσφορά της εταιρείας , την όποια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

  Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .
 
  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας , ενισχύοντας τα , βοηθώντας την ομάδα μας να πετυχει το στόχο της παραμονής . Τώρα η ομάδα μας έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου , ο οποίος όλη τη χρονιά στάθηκε δίπλα στα κορίτσια μας .