Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Φωτορεπορτάζ και δηλώσεις από την Τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Νεανίδων


Με την παράταξη όλων των ομάδων στο κλειστό γήπεδο της Αιδηψού, άρχισε η τελετή έναρξης των αγώνων της Τελικής Φάσης του 32ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.
Στη συνέχεια οι επίσημοι φορείς της διοργάνωσης δήλωσαν τα εξής:

Χάρης Μελετίου (Πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ): «Καλωσορίζω τις έξι ομάδες που ήρθαν εδώ στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Νεανίδων. Να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλες τις ομάδες, σε όλες τις αθλήτριες γιατί ξέρω ότι πέρασαν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για να φτάσουν μέχρι εδώ, κάτι που αποτελεί ήδη μεγάλη επιτυχία. Να ευχαριστήσουμε την δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου Σπανού, το δημοτικό συμβούλιο και τον οργανισμό και το νομικό πρόσωπο του Δήμου για τη διοργάνωση αυτή και την φιλοξενία που παρέχουν. Καλή επιτυχία σε όλες τις αποστολές».

Ελένη Ευσταθίου Σπανού (Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού): «Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ανοίγουμε σήμερα την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Για πρώτη φορά στο δήμο μας έχουμε τη τύχη να φιλοξενούμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Θα ήθελα να καλωσορίσω τις αθλήτριες και τους παράγοντες των φιναλίστ ομάδων που βρίσκονται κοντά μας και ετοιμάζονται να χαρίσουν μαγικές στιγμές θεάματος στους φίλους του αθλητισμού και του αθλήματος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και ευχόμαστε σε αυτούς και τους συνοδούς μια αξέχαστη διαμονή στο δήμο μας. Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Βασιλακόπουλο και την Ομοσπονδία για τη δυνατότητα που μας έδωσε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες». 

Ιωάννης Αλεξόπουλος (Μέλος ΔΣ ΕΟΚ): Εκ μέρους του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ισταίας-Αιδηψού, το νομικό πρόσωπο και την Ένωση για την φιλοξενία τους σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτή η συνεργασία που αρχίζει τώρα σε αυτό εδώ το γήπεδο να συνεχιστεί και σε άλλες διοργανώσεις. Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν καλή επιτυχία και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».