Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε το 7ο Πασχαλινό τουρνουά του ΚΕΡΑΥΝΟΥ (Απονομές) φωτορεπορτάζ


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία  το  7ο Πασχαλινό τουρνουά  του Κεραυνού που έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Δ/νση Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο το τριήμερο (2-3-4 Απριλίου).


Στην διοργάνωση συμμετείχαν 8 ομάδες (6 μίνι και 2 προ μίνι) με 120 περίπου μικρούς αθλητές.
Αναλυτικά οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν:
  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ(μίνι)
  • ΚΕΡΑΥΝΟΣ(μίνι)
  • ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ(μίνι)
  • ΠΑΓΚΡΑΤΙ(μίνι)
  • ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(μίνι)
  • SPORTS ACADEMY(μίνι)
  • Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ (προ μίνι)
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (προ μίνι)
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους την τελευταία ημέρα εκ μέρους της Περιφέρειάς Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος και για το Δήμο Λαρισαίων ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Ιωάννης Αλεξούλης που  έκαναν και τις  απονομές κυπέλλων , μεταλλίων  και αναμνηστικών  διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές.

   Ο πρόεδρος του Κεραυνού  κ. Νίκος Πάκας , ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα με υγεία πάνω από όλα και θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος του τουρνουά , ένιωσε  την  ανάγκη να ευχαριστήσει τον  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την άψογη  συνεργασία με την Περιφέρεια  καθώς και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σύλλογο , τους χορηγούς ,τους ιατρούς, τους διαιτητές, τους ανθρώπους της γραμματείας και φυσικά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.

   Επίσης τόνισε πως το τουρνουά που διεξάγεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά , θα συνεχιστεί , δίνοντας μας την υπόσχεση πως θα γίνει προσπάθεια  του χρόνου να υπάρχουν και ομάδες του εξωτερικού.

Προπονητές και συνοδοί των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Κεραυνού για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και τόνισαν ότι το μπάσκετ έχει ανάγκη από την διοργάνωση τέτοιων τουρνουά για τις μικρές ηλικίες.

Στον αγωνιστικό τομέα την τελευταία ημέρα έγιναν τρεις  αγώνες για να ολοκληρωθεί το τουρνουά.

Τα αποτελέσματα
Ολύμπια Αργολίδας - Sports Academy..............40-38
Σίνδος - Κεραυνός..............................................24-72
Πιερικός Αρχέλαος Παγκράτι..........................25-73

ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αντ. Πάκας): Αλέξης, Γιακούλας, Μάνης, Τσιλφόγλου, Καραστέργιος, Νταμπούρας, Κύπας, Κουρδής, Πλιάτσικας, Π. Αντωνόπουλος, Μ. Αντωνόπουλος, Γκάνας.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ν. Λατροβάλης): Δεμέστιχας, Σπάτουλας, Μπραουδάκης, Τσανάι, Ποντικόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπόζιαρης, Δήμας, Μολάι, Δημητρόπουλος, Τσατσαράκης, Σαλαούνης, Γαλατσίδας, Αρχιμανδρίτης.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Π. Γκόλαντας): Χρ. Γκόλαντας, Νίκας, Δανιθήλογλου, Σκυρνιωτάκης, Μαραγκός, Βαμβακάς, Κιντής, Φελέκουρας, Στεφανόπουλος, Νικολακόπουλος, Χριστόπουλος, Βλατούσης, Αλωνησιώτης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Αρ. Φώτας): Μπαραλιάκος, ΠαπαμιχαήλΜαλετσάς, Πανικίδης, Κοντοφάκος, Τάκης, Τζιλίνης, Σκεύης, Αμανατίδης, Κοκτσίδης, Ταρενίδης, Μητσιάνης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ (Χρ. Ξενίδης-Ι. Κωνσταντινίδης): Φιλέλης, Φωτακέλης, Μπαντάνας, Μουρτζάκης, Πιάρας, Κιρκινέζης, Κατσόλια, Νικολτζούκης, Χαριζάνης, Μποσλάρι, Κουμπανιάς, Γεωργιάδης, Τότα, Τυπάκης, Λυμπούδης, Μανωλακίδης, Σεϊτανίδης, Ναλμπάντης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Β. Θεοδωρόπουλος): Μαυρομάτης, Γλιούμπας, Πιτσαρής, Θ. Γκουτζουλίκας, Β. Γκουτζουλίκας, Κωστόπουλος, Πουλιούλης, Μίχος, Κουκουτσέλος, Λιάμπος, Κυρίτσης, Δαυλής.

Απονομές




























Ολύμπια Αργολίδας - Sports Academy
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σίνδος - Κεραυνός
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιερικός Αρχέλαος Παγκράτι