Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Πετυχημένο το 1ο διεθνές τουρνουά των Τιτάνων Αλμυρού.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η ακαδημία των Τιτάνων Αλμυρού.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, με δύο αγώνες που διοργανώθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Αλμυρού, ενώ χθες Δευτέρα 2 Απριλίου, το τουρνουά συνεχίστηκε με 2 αγώνες το πρωί και το μικρό και μεγάλο τελικό  να διεξάγονται  το απόγευμα , ενώ η εκδήλωση τελείωσε με τις απονομές.

Το τμήμα παμπαίδων του Αστέρα , παίζοντας στον Τελικό  με την ομάδα των All Star Lescovac στο Διεθνές Τουρνουά , απέδωσαν ανταγωνιστικό μαχητικό  και γρήγορο μπάσκετ χάνοντας από τους καλύτερους και ταλαντούχους Σέρβους!  Είχε προηγηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ο αγώνας με το τμήμα των παμπαίδων του Γ.Σ Φαρσάλων όπου και κέρδισαν παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Στο μικρό τελικό πήραν μέρος οι ομάδες των Τιτάνων και του Γ.Σ. Φαρσάλων που πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο υπέροχο αυτό τουρνουά.

Ο asteras basketball academy με ανακοίνωσή του  ευχαρίστησε τους Τιτάνες Αλμυρού και τον coach Θανάση Φλεβάρη για το πολύ ωραίο Τουρνουά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε την τιμή να λάβει μέρος.