Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Πρωταθλητής Παίδων Λάρισας ο Kεραυνός !!!!!!

Οι Παίδες του Κεραυνού σε έναν όμορφο τελικό με πάθος και ένταση επικράτησαν του Σπάρτακου με 62-55 και στέφτηκαν πρωταθλητές του νομού Λάρισας.

Οι νικητές μπήκαν ποιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν αμέσως  διαφορά που συνεχώς αυξάνονταν και να πάνε τελικά στα αποδυτήρια για το  ημίχρονο με το σκορ στο 33-15.

Τα πράγματα όμως στο 3ο δεκάλεπτο άλλαξαν και ο Σπάρτακος με μια αντεπίθεση διαρκείας με πιεστική άμυνα , οδήγησε σε πολλά λάθη τον Κεραυνό και όχι μόνο κάλυψε την διαφορά αλλά κάποια στιγμή πέρασε και μπροστά με το 42-40 να είναι τελικά το σκορ του 3ου δεκαλέπτου και  το παιχνίδι να παίρνει φωτιά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κεραυνός σταμάτησε τα λάθη και με δεδομένη την κούραση των παικτών του Σπάρτακου από την προσπάθεια για την ανάκαμψη,  αύξησε και πάλι την διαφορά μέχρι το τελικό 62-55, με τους παίχτες του να γινονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν κόσμια  τον τίτλο του πρωταθλητή Λάρισας.

Να σημειώσουμε την πολύ καλή ατμόσφαιρα , που θα ζήλευαν  πολλές ομάδες  και δημιούργησαν οι φίλαθλοι  των δύο ομάδων με ταμπούρλα , κόρνες και τις φωνές τους .

Σύσσωμο το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Κεραυνού αφιέρωσαν την νίκη τους, ευχόμενοι περαστικά ,  στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Πάκα , που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και απουσίαζε από τον αγώνα.


Κεραυνός - Σπάρτακος................62-55
Δεκάλεπτα:13-6, 33-15, 42-40, 62-55
Διαιτητές : Γερακίνης - Κοντογιάννης.
Κεραυνός : (Πάκας) Γιοβανόπουλος 10(2), Βέρας , Χριστιανός 9, Ζαφειρούλης 2,  Λιόβας ,  Ευαγγέλου , Τακουλας 3, Ζαγανίδης 6,  Μαργαριτόπουλος 8, Γεροκώστας 12(1), Αγοραστός ,  Αρβανίτης 12.
Σπάρτακος : (Βαρδακούλης) Mαρκούτης , Σαμαράς , Σταμπουλής 2, Οικονόμου, Σοφιαζίδης 19(3), Στεργιούλας 2, Νασιώκας 10, Γιαννάκος 6, Τζαβέλλας 2, Ζακίλας, Νικολούλης 14, Βακιρτζής .