Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης νέος προπονητής του Α.Ο.Καλαμπάκας


Μία σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, θα βρίσκεται στον πάγκο του Α.Ο. Καλαμπάκας για το υπόλοιπο της σεζόν και για τα playoffs σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekalampaka.gr.


Οι παλαιότεροι θα γνωρίζετε τον Χρήστο Κωνσταντινίδη από την μπασκετική του καριέρα σε ΠΑΟΚ, Γ.Σ. Λάρισας, Απόλλων Πατρών, Νίκη Βόλου και Φίλιππο Θεσσαλονίκης, αλλά και από τη θητεία του ως προπονητή σε ομάδες της Α1.

Οι νεότεροι φίλοι του καλαμπακιώτικου μπάσκετ τον είδαν από κοντά σε δράση πέρσι τέτοιο καιρό στον φιλανθρωπικό αγώνα "Πάσα Ανθρωπιάς" που διεξήχθη στην πόλη τους αγωνιζόμενος με την ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Σήμερα ο νέος προπονητής ΑΟΚ είχε την πρώτη συνάντηση και πρώτη προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας του  στο Βλαχάβειο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης .Είναι αναμφισβήτητο ότι η συνεργασία του με τον ΑΟΚ αποτελεί μία ιστορική στιγμή για την καλαμπακιώτικη ομάδα, δεδομένου ότι ενσωματώνεται σε αυτήν ένας επαγγελματίας προπονητής, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και με παρακαταθήκη την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια τόσο ως παίκτη, όσο και ως προπονητή στην Α1.
πηγή: ekalampaka.gr.