Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Δημόσια συγγνώμη από τον Κ. Αργυρόπουλο και αποχώρηση από την ενεργό δράση.


Ο Κώστας Αργυρόπουλος ήταν από τους Λαρισαίους παίκτες του μπάσκετ που ανδρώθηκε στον Κεραυνό και στη συνέχεια έπαιξε για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια σε διάφορες ομάδες εθνικών και τοπικών κατηγοριών αλλά η άτυχη συμπεριφορά του στον αγώνα ΓΣ Νίκαια-Φαλώρεια για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ τον αναγκάζει όχι απλά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αλλά και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.


Μάλιστα χθες στην «Ε» έκανε την παρακάτω δήλωση: «Με λύπη μου μεγάλη για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα ΓΣ Νίκαια-Φαλώρεια θέλω να ζητήσω δημόσια και ειλικρινή συγγνώμη από τους διαιτητές του αγώνα Φακίτσα Λεωνίδα και Παναγιώτη Γερακίνη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό τους.
Οι δύο συγκεκριμένοι διαιτητές είναι παράδειγμα ήθους και επαγγελματισμού. Επειδή λοιπόν ο αθλητισμός είναι χώρος χαράς και όχι μίσους δηλώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα της Νίκαιας αλλά και την ενεργό δράση μετά από είκοσι πέντε χρόνια.
Δεν θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο αλλά νομίζω ότι έστω και έτσι συνεχίζω να προσφέρω στο άθλημα που αγάπησα και παθιάστηκα γι’ αυτό.»

Πηγή:eleftheria.gr