Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ενα διήμερο γεμάτο μπάσκετ & πολιτισμό για τους μικρούς του Αστέρα Λάρισας!!!!!(Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Το διήμερο 17/18 Μαρτίου τα μίνι & οι παμπαίδες του Astera basketball Academy ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου έδωσαν 4 φιλικές αναμετρήσεις με τα επίλεκτα τμήματα δυο σωματείων με μεγάλη ιστορία και δυναμική στον χώρο, του Περιστερίου & του Ολυμπιακού Πειραιώς!

Μέσα σε κλίμα που περίσσευε ο αθλητικός πολιτισμός οι αθλητές του Αστέρα απέδωσαν ανταγωνιστικό μαχητικό & όμορφο μπάσκετ όπου πέτυχαν δυο νίκες με το Περιστέρι  & δυο ήττες με μικρές διαφορές με τον Ολυμπιακό.

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα των φιλικών παιχνιδιών  οι αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους και τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ.Μίζιο Νάσο επισκέφθηκαν το Ίδρυμα Πολιτισμού " Σταύρος Νιάρχος" όπου ξεναγήθηκαν στον εκεί χώρο.

Η αυλαία έκλεισε  με την παρακολούθηση του αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Κολοσσού Ρόδου, όπου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματα τους.

Τα ενθαρρυντικά λόγια που ακούσθηκαν από τους Προπονητές και τους γονείς των αντιπάλων ομάδων για τους αθλητές του Αστέρα γέμισαν με ικανοποίηση και περηφάνια τον σύλλογο, ο οποίος θα συνεχίσει όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Αστέρα κ. Μπαζάκης Κων/ νος, να εφοδιάζει τα παιδιά με εμπειρίες πλούσιες μπασκετικές εικόνες και φιλικά παιχνίδια  διάμεσω των τουρνουά και ταξιδιών εκτός Λάρισας.

Τέλος, η Διοίκηση ευχαρίστησε από καρδιάς τους αθλητές για την αγωνιστικότητα και την εν γένει συμπεριφορά τους μα και τους γονείς τους οι οποίοι πάντα στηρίζουν και βρίσκονται κοντά στις προσπάθειές τους

Όμως οι εκπλήξεις , όπως μας τόνισε ο πρόεδρος, δεν σταματούν εδώ αλλά θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.