Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Tα TRIKALA B.C. στα χέρια του Βαγγέλη Φρύδα.


Ο Βαγγέλης Φρύδας πήρε το 70% των μετοχών της ομάδας και απευθύνει έκκληση οικονομικής στήριξης για να επιτευχθεί η παραμονή στην Α1.



Ο ίδιος ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr,  ότι το απόγευμα της Παρασκευής οι κύριοι Ρουσιαμάνης-Κουτσιμάνης του μεταβίβασαν με ιδιωτικό συμφωνικό το πακέτο των μετοχών που κατείχαν (60%) και πλέον καλείται ο ίδιος να σώσει ουσιαστικά την ομάδα από τη διάλυση. Απομένει η έγκριση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού γι’ αυτή τη μεταβίβαση και μάλιστα ο κάτοχος του υπολοίπου 30% των μετοχών Δημήτρης Σιαφαρίκας έθεσε συγκεκριμένα ζητήματα ζητώντας απαντήσεις.

Ο Βαγγέλης Φρύδας σημείωσε ότι έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής, εξήγησε ότι με ένα ποσό από 60 έως 100.000 € η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην Α1. Τη προσπάθεια στηρίζει και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου (σαν πρόσωπο, καθώς ο Δήμος δεν έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει οικονομικά) και παρά τις όποιες διαφωνίες φαίνεται να επιτυγχάνεται μια μίνιμουμ συναίνεση με στόχο… τη διάσωση της ομάδας!!!…


Πηγή: trikalavoice.gr