Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Tα Τρίκαλα με 7 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό!!!!!!!!


Δραματικές στιγμές για τα Τρίκαλα, που στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μόλις που μπόρεσαν να κατεβάσουν όλους και όλους επτά παίκτες!
Την Τετάρτη είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν και δύο ακόμα ξένοι εάν δεν εξοφληθούν και το πιο ανησυχητικό για την ομάδα είναι ότι μπορεί να αποχωρήσει ολόκληρη από το πρωτάθλημα λόγω της αδυναμίας της διοίκησης να ανταποκριθεί οικονομικά όπως γράφει το basketa.gr!

Μια ομάδα που παίζει αδιαλείπτως εδώ και τέσσερις σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και εφέτος διανύει την 5η της χρονιά, ενώ πέρυσι είχε κάνει και ρεκόρ νικών (10) στην ιστορία του συλλόγου. Πολύ άσχημη εξέλιξη και για την Stoiximan.gr Basket League και μάλιστα δύο μέρες μετά το all star game της Πάτρας.

Το οποίο δικαίως επανήλθε αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα που δεν ξεφύτρωσαν ξαφνικά, και δημιουργούν προβληματισμό.

Πάντως τόσο ο τεχνικός των γηπεδούχων Φώτης Τακιανός όσο και οι παίκτες που αγωνίζονταν έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς για 40 λεπτά αφήνεις στην άκρη όποια προβλήματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά ο στόχος ήταν να μην κάνουν πολλά φάουλ, γιατί μόλις δύο παίκτες υπάρχουν διαθέσιμοι εκτός της αρχικής πεντάδας !

Πηγή:basketa.gr