Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ολυμπιακός Βόλου : Κρίσιμος αγώνας παραμονής με Εσπερίδες. Ζητά την στήριξη του κόσμου του .


  Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας  για το πρωτάθλημα της  Α1 Εθνικής  Γυναικών .
Η ομάδα μας έχει δυο συνεχείς αγώνες στην έδρα της αφού μετά τον αγώνα με τις Εσπερίδες ακολουθεί  αυτός με τον ΠΑΟΚ και θέλει μαζί με τους φιλάθλους της να πανηγυρίσει , αρχής γενομένης με την ομάδα της Καλλιθέας , νίκες , που θα τη φέρουν πιο κοντά στο στόχο της παραμονής .

  Η ομάδα μας στην προσπάθεια της για την παραμονή στην Α1 Εθνική Γυναικών , χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα , μιας και έχουμε ίδιους στόχους με την ομάδα των Εσπερίδων και ενδεχομένως να τις αντιμετωπίσουμε και στα PLAY OUTS . Στον αγώνα του Α΄ Γύρου η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 52-42. Η ομάδα των Εσπερίδων κουβαλά ένδοξο παρελθόν αφού έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας και 4 φορές
το κύπελλο .Τη σεβόμαστε τόσο για το ένδοξο παρελθόν της όσο και για την προσπάθεια των ανθρώπων της αλλά για μας η νίκη είναι μονόδρομος .

  Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες , προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε όλοι κοντά της , ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη , το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετυχουμε τους στόχους μας . Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν τη   του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας .

  Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας , γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου μας .

  Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

  Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .