Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Πανέτοιμες για τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου


Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου  2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Νίκη Λευκάδας  για την 3η αγωνιστική του Β΄ Γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών . 



  Ο αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα μας , ειδικά μετά και τις δυο συνεχόμενες νίκες επί του Παναθλητικού και του Παναθηναϊκού .   Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου αφού και η Ραφαέλα Σουλτάνη , που προφυλάχτηκε με τον Παναθηναϊκό , αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση τους.
 
  Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .

  Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των  χορηγών  μας , γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ , πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους , προσφορά της εταιρείας , την όποια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .