Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον ΠΑΟΚ οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου.


Την Κυριακή 4 Μαρτίου  2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Α1 Εθνικής  Γυναικών .
Η ομάδα μας μετά τη νίκη με τις Εσπερίδες Καλλιθέας θέλει να πετύχει ακόμη μια νίκη  που θα τη φέρει  πιο κοντά στο στόχο της παραμονής .

  Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα και στον αγώνα του Α΄ Γύρου είχε επιβληθεί  της ομάδας μας με σκορ 83-70 .

  Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες , προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή θέλουμε τη συμπαράσταση των φίλων μας , όπως και στον αγώνα με τις Εσπερίδες όπου βοήθησαν σημαντικά ώστε να καταφέρουμε αρχικά να επανέλθουμε από το -10 , να ισοφαρίσουμε στον κανονικό αγώνα και να κερδίσουμε στην παράταση . Είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας , ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη , το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετυχουμε τους στόχους μας .

  Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας και του συνεργάτη του  , ελπίζουμε να έχουμε κοντά μας και την Αναστασία Γαλιατσάτου που έλειψε λόγω γρίπης από τον αγώνα με τις Εσπερίδες , τα κορίτσια  γνωρίζουν την κρισιμότητα του κάθε αγώνα από εδώ και πέρα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου μας .

  Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

  Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που δίνουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .