Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση του Γ. Σ. Άγιος Κωνσταντίνος Λάρισας για το θέμα των δελτίων.

Ανακοίνωσή  εξέδωσε  ο  Γ. Σ. Άγιος Κωνσταντίνος Λάρισας  για καταγγελίες με δελτία ομάδων που δέχτηκε η ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά
"Δυστυχώς θέατρο του παραλόγου το πρωτάθλημα μας και εμείς στο ίδιο έργο θεατές...Ένα έργο που από την αρχή μας κρατάει σε αγωνία για το τι έρχεται στην συνέχεια ..Από το καλοκαίρι λοιπόν που ξεκίνησε η εμπειρία μας παρατηρούμε σιωπηλά το σκηνικό και δεσμευόμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου για ευνόητους λόγους, αλλά χρειάζονται και κάποιες απαντήσεις στις οποίες δεν μπορούμε να βρούμε εξήγηση …

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις μέχρι στιγμής μας αφήνουν παγερά αδιάφορους καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με τα πλαστά δελτία αφού κάποιοι έχουν ανοχή, καλά κάνουν, και στην τελική οι ίδιοι υπεύθυνοι μας απαντήσατε στις αρχές σε αίτημα μας για όρια ηλικιών και γηπέδου πως χρειάζονται ομάδες με υποδομές- ακαδημίες και όχι παρέες, οπότε να χαίρεστε την οργάνωση και τον αθλητισμό που προάγουν …Καιρός για νέες γνωριμίες λοιπόν και με ταυτότητες πλέον στον αγωνιστικό χώρο.. ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ….Το μόνο που χάνει τελικά είναι το άθλημα μας, να δείτε πως το λένε: ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Δεν βρίσκουμε τον λόγο να δώσουμε καμία συνέχεια στο θέμα, απέναντι μας βλέπουμε ομάδες και όχι πρόσωπα και παίζουμε για τον αθλητισμό και τη ψυχαγωγία και όχι αποκλειστικά για τις νίκες και την άνοδο. …Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε και τέλος. .. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική λύση ή να αλλάξει κάτι , απλά περιμένουμε να δούμε το έργο μέχρι το τέλος μην πάει χαμένη η παράσταση. ..

"Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι".....Καλή συνέχεια λοιπόν και για να μην ξεχνιόμαστε... ΤΑ ΛΈΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΈ!!!"