Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ντέρμπι με Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων η Νίκη Βόλου την Κυριακή (25/02)


Την ομάδα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.


Με ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου καλεί τους φιλάθλους, να στηρίξουν και σ’ αυτό το παιχνίδι την ομάδα, όπως κάνουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) δίνει η ομάδα μας αυτή την Κυριακή (25 Φεβρουαρίου) με αντίπαλο των Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην διαμόρφωση της πρώτης τριάδας του ομίλου.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και να την βοηθήσει να δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί που θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλειδώσει την τριάδα και να την φέρει κοντά στις 2 πρώτες προνομιούχες θέσεις.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!
Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται....

* Γενική είσοδος: 5 ευρώ
** Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν
*** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα
**** Στο ημίχρονο του αγώνα θα σας συστήσουμε ένα διαγωνιστικό παιχνίδι που θα λαμβάνει χώρα σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας μας!

Θα μπορέσει ένας από εσάς να πετύχει το ΕΨΑποντο που θα του χαρίσει μεγάλα δώρα; "