Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ολυμπιακός Βόλου: Χωρίς Καραθάνο κόντρα στον Γ.Σ.Βόλου για την Α1 ΕΣΚΑΘ - Κάλεσμα στον κόσμο


Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου , καλώντας τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα η οποία κατέκτησε ήδη το  κύπελλο ΕΣΚΑΘ και παραμένει  η μοναδική αήττητη ομάδα στους δυο Ομίλους της Α1.

Αναλυτικα:
"Με το παιχνίδι απέναντι στον  ΓΣ Βόλου , το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  2018  και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου , για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ , συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάληψη της πρώτης θέσης και τη διατήρηση του αήττητου στον Όμιλο μας .
 
   Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεχίζουν εντατικά τη προετοιμασία για τον αγώνα στον οποίο δεν  θα έχουν στη διάθεση τους τον Δημήτρη Καραθάνο ο οποίος έπαθε θλάση και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δυο εβδομάδες .

   Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  5 ευρώ  και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών  για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας . 
  Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα . Δεν  είναι σωστό οι αθλητές μας να αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες παρότι , μαζί με τους προπονητές τους , ήδη έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το κύπελλο ΕΣΚΑΘ , να παίζουν  όμορφο μπάσκετ και να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και στους δυο Ομίλους . "