Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Βολιώτικος τελικός στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ - Αποτελέσματα ημιτελικών.


Βολιώτικη υπόθεση θα είναι ο τελικός του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, καθώς σήμερα το απόγευμα σε δυο πολύ όμορφους ημιτελικούς, διαφήμιση του μπάσκετ, Γ.Σ.Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου πήραν τα εισιτήρια για τον μεγάλο αυριανό τελικό κερδίζοντας Γ.Σ.Αλμυρού και Γ.Σ.Αμπελώνα αντίστοιχα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι και οι δύο ημιτελικοί ήταν τόσο αμφίρροποι που κρίθηκαν στην κυριολεξία στο τελευταίο σουτ .

Στην έναρξη των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη , ταμία , εν ζωή , της Ομοσπονδίας Καλ/σης (ΕΟΚ) και Προέδρου της ΕΣΚ Αθηνών.

Τα αποτελέσματα  των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ  είναι τα εξής;

Σάββατο 6/1/2018
Γ.Σ.Αλμυρού - Γ.Σ.Βόλου...................................60-61
Γ.Σ.Αμπελώνα - Ολυμπιακός Βόλου..................75-77

Ο ημιτελικός διεξήχθη παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, του προέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη Ντούγκου, του αντιπροέδρου κ. Νίκου Φαρμάκη, καθώς και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Απόστολου Κρεμαστά, Βάιου Φαλάγγα και Ευγενίας Φραγγούλη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε με φανέλες που έφεραν το λογότυπο της "Φλόγας", ενώ τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν σε παιδιά με Ειδικές Ανάγκες του συλλογου ΑΜΕΑ Μαγνησιας. Μάλιστα  τη μπάλα για την έναρξη  του αγώνα και την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου  στον διαιτητή Θανάση Δεσλή την έδωσαν παιδιά του συγκεκριμένου συλλόγου με τους φιλάθλους να ξεσπούν σε έντονα χειροκροτήματα.