Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

"Βασίλεψε" ο Α.Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.


Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 ο ΑΓΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Λάρισας έκοψε στο γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου στην Νέα Πολιτεία, την πρωτοχρονιάτικη πίτα όλων των τμημάτων του παρουσία των αθλητών-τριων και των γονέων.

Στην προσφώνηση του ο πρόεδρος του συλλόγου  Καλέτσιος Ηλίας έκανε λόγο για αθλητικό πολιτισμό ( για τις αξίες, τις ιδέες που πρέπει να υπάρχουν στον αθλητισμό.) και για παιδαγωγικό αθλητισμό.(προπόνηση προσαρμοσμένη σε παιδιά και στις ανάγκες τους), ευχόμενος σε όλους  Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κων/νος Αγοραστός και οι κκ Γεώργιος Κωσταρόπουλος (εντεταλμένος του αθλητισμού του Δήμου Λάρισας) και Ιωάννης Αλεξούλης (εκπρόσωπος του Δήμου Λάρισας)

 Σε  σύντομο χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κων/νος Αγοραστός   έκανε λόγο για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή  που επιτρέπει την ομαλή εκγύμναση των αθλητών-τριών , ευχόμενος με την σειρά του  Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο . 

Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν επίσης  τα θέματα "άθληση και αναπτυξιακή ηλικία " και "πρόληψη - αντιμετώπιση τραυματισμών"  από τον  παιδίατρο κ.  Σπανούδη και τον ορθοπεδικό κ. Γεροστάθη  αντίστοιχα.

Στην διάρκεια των εκδηλώσεων τιμήθηκαν ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός , ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ.Δημήτριος Ντούγκος   και οι εκπρόσωποι των χορηγών που στηρίζουν την φετινή προσπάθεια του  ΑΓΣ Σπάρτακου Λάρισας ,

Το χειροκρότημα απέσπασαν τα μέλη του χορευτικού συλλόγου που υπό τις οδηγίες του χοροδιδασκάλου κ Αρσενίου , χόρεψαν ελληνικούς χορούς.

Όσον αφορά τα δέκα φλουριά που είχαν οι βασιλόπιτες των τμημάτων , του λαρισινού συλλόγου τα βρήκαν οι :Δημήτριος Παγώνης, Χαράλαμπος Λουζάκης , Χαράλαμπος Τασιούλης , Κων/νος Τσιγάρης , Μανώλης Ζώγκας, Θεοδόσης Αλεβιζάκης , Χρήστος Δοξαράς και Δημήτριος Ψαρογιώργος και πήραν δώρα προσφορά των χορηγών .

Η διοίκηση του Λαρισινού συλλόγου ευχαρίστησε και βράβευσε  , για την οικονομική τους υποστήριξή τους  επιχειρηματίες της πόλης μας.

Την βράβευση των χορηγών έκανα οι διοικητικοί του συλλόγου Καγιάρας Νικόλαος , Δελημιχάλης Δημήτριος , Κολτσίδας Ανδρέας