Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Εμπειρίες και νέες παραστάσεις για τους αθλητές του Αιολικού από το ταξίδι στην Αθήνα (φώτο)


Ο Αιολικός Βόλου ταξίδευσε στην Αθήνα με αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα από 28 έως 30 Δεκεμβρίου .Έδωσε επίσημα φιλικά με ομάδες εγνωσμένης αξίας. Ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα σε τελικές φάσεις στους παίδες και στους εφήβους.
Στις 28 Δεκεμβρίου τρία αγωνιστικά τμήματα (εφηβικό Α’, παιδικό Α’, παιδικό Γ) αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Την άλλη ημέρα στις 29 Δεκεμβρίου τα ίδια τμήματα αντιμετώπισαν το Περιστέρι και τέλος την τελευταία ημέρα στις 30 Δεκεμβρίου τον Ίκαρο Καλλιθέας .

Οι εμπειρίες πολλές και τα θετικά αποτελέσματα δεδομένα όταν οι αθλητές μας είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν και να συναγωνιστούν με αθλητές ομάδων υψηλού επιπέδου.  

Οι καινούργιες παραστάσεις για τους νεαρούς αθλητές είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα μπασκετικά τους χρόνια .

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών, τους προπονητές, που μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων ταξίδευσαν για το καλό των αθλητών τους . Ευχαριστούμε τους ανθρώπους των ομάδων της Αθήνας για την άψογη φιλοξενία τους. 

Οι συντελεστές της όλης εκδήλωσης από τον Αιολικό Βόλου είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης, ο προπονητής κ.Οικονόμου Γεώργιος, ο αθλητής της αντρικής ομάδας κ.Μπούρας Αλέξης. Από τις ομάδες των Αθηνών, ο κ. Κεραμέας Νίκος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο κ. Βαλινδράς Γιάννης από τον Ίκαρο Καλλιθέας και τέλος ο κ.Καλαμπόκης Γιάννης από το Περιστέρι.