Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση απάντηση στον Α.Σ. Αθηναϊκό Βύρωνα από τον Ολυμπιακό Βόλου

Συνέχεια στον  πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Αθηναϊκού είχαμε σήμερα με ανακοίνωση που εξέδωσε  η Βολιώτικη ομάδα μετά την απάντηση του Αθηναϊκού (εδώ) .



Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Ευχαριστούμε για τις ευχές και τις προτροπές , θα τις λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν μας.

Όποιος έχει μάτια βλέπει πότε γράφτηκε και αναρτήθηκε στο site της ομάδας μας (olympiakosvoloubasket.blogspot.gr) η ανακοίνωση – καταγγελία κατά της ομάδας σας (Σάββατο 13/1/2018 ώρα 15.45).

Όσο για τα άλλα τραγελαφικά που έγιναν και δεν τα έγραψαν οι κάμερες ούτε τα είδαν οι διαιτητές , όποιος φίλος της αλήθειας θέλει να μάθει , το ΑΤ Βύρωνα ήταν εκεί , ο κ. Θόδωρος Βιδάλης ήταν εκεί και δεκάδες άνθρωποι ήταν εκεί και είδαν . Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑ , μετά το τέλος του αγώνα ,  ζητούσε συγγνώμη παρουσία πολλών μαρτύρων . Προφανώς για όσα δεν γράφτηκαν στο Φ.Α και δεν τα έδειξαν οι κάμερες .

Εμείς κύριοι , φέτος χάνουμε και ίσως να συνεχίσουμε να χάνουμε . Αυτά έχει ο αθλητισμός . Και προχθές χάσαμε από τον Πρωτέα Βούλας απόλυτα δίκαια .

Όποιος ενδιαφέρεται για την αλήθεια ας ρωτήσει να μάθει από τους ανθρώπους του Πρωτέα για φιλοξενίες .

ΥΓ 1. Αντί για Χερουβείμ και Σεραφείμ  και άλλες εξυπνάδες ας κοιτάξουν να τον συμμαζέψουν τον χορηγό τους , μόνο κακό τους κάνει . Εκτός αν τον φοβούνται .

ΥΓ 2. Όσον αφορά τη μετάθεση του αγώνα , σας ευχαριστήσαμε δημόσια και το αντίστοιχο έχουμε πράξει και εμείς σε ομάδες που μας αιτήθηκαν ανάλογα ( Φάρος Κερατσινίου) , όπως επίσης και δημοσίως παραδεχθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι αγωνιστικά χάσαμε απόλυτα δίκαια και στους δύο μεταξύ μας αγώνες."