Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Βράβευση του billkara.blogspot.gr από την ΕΣΚΑΘ


Εξαιρετική επιτυχία  είχε η διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ  που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, το Σαββατοκύριακο 6-7/1/2018, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου .
Η ΕΣΚΑΘ τα πήγε εξαιρετικά και στο οργανωτικό μέρος, ενώ εκτός των τεσσάρων φιναλίστ, τιμήθηκε  ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος εκπροσωπώντας τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων , καθώς και το billkara.blogspot.gr  και ο ιδιοκτήτης του Βασίλης Καραχρήστος, για την προσφορά του στο Θεσσαλικό μπάσκετ .

Ο κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος (απένειμε το κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού Β. Κώστα Αλεξίου) μαζί με τον κ. Νίκο Φαρμάκη , ενώ ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης απένειμε κύπελλο στον αρχηγό του Γ.Σ.Βόλου Σάκη Παυλόπουλο.

Το billkara.blogspot.gr νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ για την τιμητική για εμάς  βράβευση , που μας δίνει  κουράγιο να συνεχίσουμε , αναγνωρίζοντας την αξία  αλλά κυρίως την προσπάθειά μας .

Επίσης με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς (Διαιτητές-Κριτές-Προπονητές) που κάθε Σαββατοκύριακο , μας βοηθούν ο καθένας από το πόστο του , να ενημερώνουμε εσάς σωστά και αντικειμενικά.