Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ίκαροι Τρικάλων: Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός - Απέκτησε Δημήτρη Στάνκοβιτς (φώτο)


Τον Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά και ενόψει της συμμετοχής στην Γ΄Εθνική μετά από μια δεκαετία πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων.

Παραβρέθηκαν στο κλειστό της Μπάρας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Λάππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άκης Αναστασίου , ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρας, ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Σκρέτας.

Τον Αγιασμό ,ετέλεσαν οι πατέρες Εφραίμ και Αναστάσιος.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια καλή χρονιά στο πρωτάθλημα , υγεία, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έκανε μεγάλες προσπάθειες να αναβαθμίσει το κλειστό γυμναστήριο και ζήτησε απ΄όλους όσοι χρησιμοποιούν το γήπεδο να το προσέχουν και να μην αφήνουν κάποιους «ανεγκέφαλους» να κάνουν ζημιές σε έναν χώρο που πράγματι έχει αλλάξει εικόνα.

Ο Ντίνος Μπάρδας ευχήθηκε και αυτός τα καλύτερα, είπε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κοντά στους συλλόγους και επισήμανε ότι οι περσινές ευχές έγιναν πραγματικότητα με την άνοδο της ομάδας , το ίδιο εύχεται και αυτή την σεζόν να υλοποιηθούν οι στόχοι στην Εθνική κατηγορία.

Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων, Κώστας Σκρέτας, με ιδιαίτερο τρόπο, παρουσίασε στους επίσημους εκπροσώπους οι οποίοι βρέθηκαν στον Αγιασμό του συλλόγου έναν έναν τους παίκτες της ομάδας και μάλιστα υπήρξε και αρκετό χιούμορ.

Ακόμη, ανακοίνωσε και την απόκτηση του 18χρονου  Σέρβου πλέϊ μέικερ , Δημήτρη Στάνκοβιτς ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Β Εθνική με την ομάδα του Αγρινίου και οι συστάσεις λένε ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο ταλέντο.




 










Πηγή:http://trikalasportiva.gr