Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Διπλό μεταγραφικό μπαμ από την ΕΑΛ με Καλαμπούκα-Φωκούλη



Μετά τις μεταγραφές των Ζορμπά-Γκουντελάκη-Τζιαστούδη-Πάντου και τις επιστροφές Κουτρούλη και Κολοβέτσιου , η ΕΑΛ  προχώρησε και σε δυο ακόμα προσθήκες βάζοντας στο ροστερ της , τους Καλαμπούκα-Φωκούλη , που θα την βοηθήσουν στο δυσκολο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ.



Η ανακοίνωση:
"Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Καλαμπούκα και τον Νίκο Φωκούλη, δύο παίχτες που θα βοηθήσουν την ομάδα με την εμπειρία τους και την προσωπικότητα τους.



Ο Καλαμπούκας είναι 29 χρονών, combo guard και θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις 1 και 2 αφού διαθέτει εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες αλλά και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια Λάρισας ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στη ΧΑΝΘ και τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Εθνικού.

Ο Φωκούλης είναι 25 χρονών, power forward και θα βοηθήσει την ομάδα σημαντικά κάτω από το καλάθι αφού διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τον Κεραυνό και τον Σπάρτακο.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!!"