Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Το ευχαριστώ του Χρήστου Μηλιώνη μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ερμή Αγιάς


Μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Ερμή Αγιάς ο Χρήστος Μηλιώνης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε , ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα τη νέα αγωνιστική χρόνια στην Α2.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 
"Μετά από 2 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας με το σύλλογο του ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, αρχικά τον πρόεδρο κ. ΡΙΖΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, που μου έκανε την τιμή και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο σε ένα μεγάλο επίτευγμα, την άνοδο 2 συνεχόμενων χρόνων, από τη Γ' Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Συνεχίζοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του συλλόγου, καθέναν ξεχωριστά, τους προπονητές Γιασσάρη Γρηγόρη και Αλέξη Ζέστα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους γυμναστές κατά σειρά κ.κ Χαλίτσιο Χ. και Δουίκα Κώστα, τον φίλο και General Manager της ομάδας Άρη Αργυρούλη και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες για την άψογη και επιτυχημένη συνεργασία μας τα 2 τελευταία χρόνια.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο της Αγιάς, που ασπάστηκε το όραμα του προέδρου και συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα τη νέα αγωνιστική χρόνια, στην καινούργια πρόκληση που έχει μπροστά της, αυτή της Α2 που είμαι σίγουρος πως και πάλι θα πρωταγωνιστήσει…"


Η Ανακοίνωση του Ερμή Αγιάς για τη λύση της συνεργασίας :
"Λύση της συνεργασίας με Χρήστο Μηλιώνη
Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Χρήστο Μηλιώνη. Ο Χρήστος συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία διακρίσεων του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια με τις ικανότητες του ως αθλητής, αλλά και με το ήθος και το εξαίρετο χαρακτήρα του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο."