Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ετοιμάζεται «σύμπραξη» Γυμναστικού - Πανελλήνιου


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, η ομάδα της Κυψέλης, μπορεί ν’ αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, ετοιμάζεται όμως να «συμπράξει» με τον ΓΣΛ με τους δύο συλλόγους να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Και τώρα ξεκινάει το ντόμινο.

Ναι μεν ο ΓΣΛ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στα σαλόνια της BasketLeague, όμως αναμένεται ν’ αγωνιστεί με το ΑΦΜ του Φάρου Κερατσινίου, με αποτέλεσμα να μένει το ΑΦΜ του ΓΣΛ στην Β’ Εθνική, με δεδομένο ότι είχε υποβιβαστεί τη σεζόν που πέρασε από την Α2.

Παρά τις αρχικές συζητήσεις περί καθόδου της ομάδας με το εφηβικό τμήμα, φαίνεται πως έχει βρεθεί η χρυσή «τομή» ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και επενδυτές, οι οποίοι θέλουν να προωθήσουν τον Πανελλήνιο στις εθνικές κατηγορίες και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για τον τρίτο «γάμο» του φετινού καλοκαιριού.

Αυτή αναμένεται να είναι και η νέα εποχή του Πανελληνίου στη σύγχρονη ιστορία του μπάσκετ μιας και μετά την αποχώρηση του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού από τα τεκταινόμενα της ομάδας, δεν κατάφερε ποτέ να ορθοποδήσει μένοντας σε πολύ ρηχά «μπασκετικά» νε

Πηγή:http://www.basketblog.gr