Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ιπποκράτη Σφακιανό ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας


Σύμφωνα με δημοσίευμα του  karditsasportiva άλλη μία προσθήκη επισημοποιήθηκε για το ρόστερ του Ολυμπιακού Καρδίτσας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Ιπποκράτη Σφακιανό, ο οποίος αποτελεί την 3η φετινή μεταγραφή της ομάδας, που αποκτά βάθος και όγκο στη front line!

Πρόκειται για τον πολύπειρο φόργουορντ-σέντερ με σωματική διάπλαση που δίνει μεγάλη δυναμική στη ρακέτα της ομάδας του Βαγγέλη Τζέλλα και του Τάκη Καλογριανίτη και σε μία θέση από τις πλέον κομβικές στις κατηγορίες του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Ο 37χρονος αθλητής με ύψος 1,90μ. χαρακτηρίζεται για την πληθωρικότητά του καθώς ποστάρει, έχει στοιχεία δυναμισμού στην άμυνά του, ενώ έχει αναπτύξει πολύ καλή ευχέρεια στα σουτ από την περιφέρεια που του επιτρέπουν να έχει διαφορετικούς ρόλους στο παρκέ.

Ο Σφακιανός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αμαρουσίου και στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτά των Τιτάνων Παλαμά. Για 18 ολόκληρα χρόνια δέσποζε στο ρόστερ του ΑΟ Φύλλου, με τον οποίο αγωνίστηκε με μεγάλη συνέπεια και αυταπάρνηση για να μεταπηδήσει πέρυσι στον Ήφαιστο Καρδίτσας και την Α1 ΕΣΚΑΘ, βοηθώντας τους Κιτρινόμαυρους να καταλάβουν την υψηλότερη θέση στην ιστορία τους.

Έτσι, ο Ολυμπιακός μετρά τις προσθήκες των Κωστόπουλου, Φαλιάκη και Σφακιανού, ενώ στον ορίζοντα υπάρχουν και άλλες κινήσεις που αφορούν τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές.

Πηγή:http://karditsasportiva.gr