Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Αποσύρονται Εθνικός και Ν.Α.Νίκης από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του billkara.blogspot.gr αρκετά από τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν  ομάδες της Α1 και της Α2 ΕΣΚΑΘ να μην κατεβαίνουν να αγωνιστούν την καινούργια χρονιά να παίρνουν σάρκα και οστά.



Μια από τις ομάδες που δεν θα κατέβουν είναι ο περσινός Κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ,  Εθνικός Λάρισας από την Α1 καθώς και η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης που υποβιβάστηκε  στην Α2 μετά το μπαράζ με τους Δαναούς Τρικάλων.

Η αποχωρήσεις αυτές, που ενδέχεται να μην είναι και οι τελευταίες , επηρεάζουν τις  ομάδες των
Γ.Σ.Γόμφων, Γ.Σ.Μουζακίου "Πασιαλλής" και Αναγέννηση Καλοχωρίου .

Ο Γ.Σ.Γόμφων  ανεβαίνει κατηγορία και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α1 παίρνοντας τη θέση του Εθνικού Λάρισας.

Το Καλοχώρι και το Μουζάκι σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αναμένεται να ανεβούν στην Α2 ΕΣΚΑΘ παίρνοντας τις θέσεις των Γόμφων και των Ν.Α.Νίκης.

Σύμφωνα με αυτές τις αποχωρήσεις αλλά και άλλες που μπορεί να προκύψουν δεν μπορεί κανείς να προβλέψει σε ποια κατηγορία θα είναι του χρόνου , μιας και σειρά για άνοδο πλέον παίρνει η Μεταμόρφωση-Αγριά από A2 και Δήμητρα Ευξεινούπολης απο Β' ΕΣΚΑΘ, χωρίς να υπολογίζουμε μέσα σε όλα αυτά τις τυχόν αλλαγές που θα γίνουν στις Εθνικές κατηγορίες (βλέπε Αγιά-Φάρσαλα) που μπορεί να φέρουν παραπάνω ανακατατάξεις σε όλες τις κατηγορίες βάζοντας στο παιχνίδι της ανόδου τόσο τους Ίκαρους Τρικάλων όσο και Αιολικό-Sportς Academy.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις.......