Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Επιτυχία σημείωσε Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τουρνουά του Γ.Σ.Αλμυρού


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Αλμυρού που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου , στο κλειστό γήπεδο της πόλης, με τη συμμετοχή των ομάδων της ΑΕΒΔ και  του Ολυμπιονίκη Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ.Αλμυρού :
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.."
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 27&28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.
200 ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (Α.Ε.Β.ΔΙΜΗΝΙΟΥ & ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ), ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΡΑ ΝΕΣΤΟΡΑ,ΘΕΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΔΙΩΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ,ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
"ΜΙΑ ΠΟΛΗ..ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..."