Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Στοίχισαν οι πολλές απουσίες στην Ολύμπια που ηττήθηκε από τον Άρη με 55-58 Δηλώσεις Πάρη Λότφι (Φώτο+vid)


Καθοριστικές αποδείχτηκαν οι πολλές και σημαντικές απουσίες  για την Ολύμπια Λάρισας, που υποχρεώθηκε σήμερα σε ήττα με 55-58 από τον Άρη  στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Γυναικών.

Παρά τις απουσίες  τα κορίτσια του Πάρη Λότφι πάλεψαν τον αγώνα μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα , χάνοντας το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και με τον προπονητή των "πορτοκαλί" να έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Ολύμπια Λάρισας - Άρης........55-58
Διαιτητές:Χρυσάφης-Χατζημπαλίδης
Δεκάλεπτα: 15-11, 28-31, 39-45, 55-58
Ολύμπια(Λότφι-Αργυρακούλης):Μιχαηλίδου 6, Δολαψάκη, Σολωμού 17(1), Σουλιώτη 11, Μαργαρίτη , Λιάσκου, Σκαρλή, Μαγδαλιανίδου 2, Κουτσουνούρη 19, Κατρή , Ζαχαρια.
Άρης(Κουλακιώτης):Αμβρολιδάκη ,  Καραβέλη 10(2), Βαντσιούρη 6(2), Κωφουωσιου , Κωστανάκη 5(1), Γράψα 9, Αντωνιάδου 11(1), Ουζούνη , Βεντούρα 5, Πλατσά 10, Λαγκαδιάτου , Γκομπετζίσβίλι 2.

Σε  δηλώσεις του στο billkara.blogspot.gr ο προπονητής της  Ολύμπια Πάρη Λότφι δήλωσε:
"Το σημερινό παιχνίδι ήταν ειδικών συνθηκών για την ομάδα μας που προήρθε από μια εβδομάδα με πολλές απουσίες και δυστυχώς αγωνίστηκε με ελλείψεις που έχουν σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο.
Δεδομένης της κατάστασης εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια δημιουργώντας ότι καλύτερο μπορούσαμε και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αισθάνομαι πως αδικηθήκαμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού με λανθασμένα σφυρίγματα, προσδίδοντας ανισορροπία στο ματς και επηρεάζοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Είναι μια ήττα που δεν την αξίζαμε, όμως θα συνέλθουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. "