Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Νίκη Βόλου: Φωτορεπορτάζ Αγώνα-Βραβεύσεων-Απονομών -"ΕΨΑποντου" με τους Ίκαρους Τρικάλων

Ήττα για τη Νίκη Βόλου απέναντι στους Ικάρους Τρικάλων χθες με 72-78 αλλά με το Δ.Σ της ομάδας της Νίκης να δίνει τα συγχαρητήρια της στην ομάδα των Ικάρων Τρικάλων για την δίκαιη νίκη της, καθώς και στο διαιτητικό δίδυμο για την άψογη διαιτησία τους.

Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθη στο γήπεδο και χειροκρότησε την ομάδα παρά την ήττα, καθώς και την ΕΨΑ που σε ακόμη ένα παιχνίδι μας μοίρασε δωρεάν αναψυκτικά στην παιδική της κερκίδα.

*Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε, από τον πρόεδρο της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, η ομάδα των Ικάρων για την άνοδο της στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

** Επίσης βραβεύτηκε ο Γιώργος Φούντας για την πολύχρονη προσφορά του στο μπάσκετ, καθώς και η Γεωργία Μπακόση, υπεύθυνη της ακαδημίας, Fountas Basketball Academy για την συνεργασία με τις ακαδημίες της ομάδας μας. Την βράβευση έκαναν οι έφοροι των ακαδημιών  Μάνθος Μπάντελης και Δημήτρης Μανώλης.

*** Τέλος, εγκαινιάστηκε το διαγωνιστικό παιχνίδι "ΕΨΑποντο" στο ημίχρονο του αγώνα. Κανείς από τους 5 φιλάθλους δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από το κέντρο του γηπέδου κι έτσι είχαμε Τζακπότ. Η συνέχεια στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Νίκης.
































 



Για περισσότερες φώτο εδώ