Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Έκανε το 3 στα 3 "εντός" η Ολύμπια κερδίζοντας τον Πιερικό Αρχέλαο με 61-40. Δηλώσεις Πάρη Λότφι (Φώτο+vid)


Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ολύμπια σήμερα το απογευμα στο κλειστό του Αγ.Θωμά , κερδίζοντας τον Πιερικό Αρχέλαο με 61- 40.
Η ομάδα της Λάρισας παίζοντας όμορφο μπάσκετ , ανέβασε κατά πολύ τις επιδόσεις της στο δεύτερο ημίχρονο και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Η μεγάλη διαφορά που υπήρξε έδωσε το δικαίωμα και στους δυο προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλες της παίκτριες που είχαν στα ρόστερ τους .

Σε  δηλώσεις του στο billkara.blogspot.gr ο προπονητής της  Ολύμπια Πάρη Λότφι δήλωσε:

" Η ομάδα μας σήμερα κυριάρχησε στο παρκέ και έφτασε σχετικά εύκολα στη κατάκτηση της νίκης. Εξαίροντας μόνο το δεύτερο δεκάλεπτο που χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας και ο αντίπαλος μας πλησίασε στο σκορ σε κανένα άλλο σημείο του παιχνιδιού δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και αυτό οφείλεται στο πάθος που έβγαλαν τα κορίτσια μας στο γήπεδο.

Προέρχομασταν από μια ήττα στην Καλαμαριά που ήρθε σε συνάρτηση πολλών παραγόντων αλλα πλήγωσε τον εγωισμό όλων και μας πείσμωσε για την συνέχεια.

Θεωρώ πως η εικόνα μας στην βαθμολογία είναι πλασματική το υλικό μας είναι αρκετά ταλαντούχο και ικανό που σύντομα θα σκαρφαλώσει σε καλύτερη θέση, αντάξια της δυναμικότητας μας.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στα κορίτσια μας, είναι ο εκτός μας παίκτης και σημαντικός παράγοντας που στο σπίτι μας φέτος είμαστε αλώβητη. "
Ολύμπια - Πιερικός Αρχέλαος........61-40
Διαιτητές:Μπάρδας,Τσάλας
Δεκάλεπτα: 22-11, 27-25, 50-32, 61-40
Ολύμπια(Λότφι-Αργυρακούλης):Μιχαηλίδου, Δοψαλάκη 4, Σολωμού 9 (2), Σουλιώτη 4, Ντριστέλλα 4, Μπαζούκη, Λιάσκου 8 (2), Σκαρλή, Μαγδαλιανίδου 2, Κουτσουνούρη 12, Μπενέκη 18 (2), Κατρή.
Πιερικός Αρχέλαος(Τσιρογιάννη): Δαβιτίδου 5, Καραλή 1, Αμβρακίδου 2, Ζουγκουρίδου 6, Φλώρου 17, Γκοτζαμάνη 4, Λεκάι, Μπαγκλαρίδου, Μουστακίδου 2, Δημητριάδου 3, Παντζιάλα, Γκρίτζαλη.