Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Στέφανος Πέρκος: "Η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο έτσι ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα"


Στον αντίπαλο της Κυριακής, την προετοιμασία και στο ρόστερ, αναφέρθηκε ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Πέρκος σε δηλώσεις του στο ifarsala.gr.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η ομάδα του Γ.Σ.Φαρσάλων υποδέχεται την Κυριακή την ομάδα της Καβάλας, μια ομάδα που προέρχεται από υψηλότερο επίπεδο, καθώς πριν ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία με πολύ δυνατό ρόστερ, η οποία έχει ως μοναδικό της στόχο τον πρωταθλητισμό.

Από την άλλη εμείς ολοκληρώσαμε το ρόστερ μας, πριν τέσσερις μέρες με μία προ-αγωνιστική περίοδο που αναγκαστήκαμε εκ των συνθηκών να κάνουμε λόγω έλλειψης χρόνου, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο την Κυριακή. Η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο, καθώς διανύουμε μόνο ένα μήνα προετοιμασίας, πολύ μικρό για τα δεδομένα των απαιτήσεων της κατηγορίας, έτσι ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.»

Σε ερώτηση σχετικά αν αυτό ήταν το ρόστερ που είχε προγραμματίσει ο κ. Πέρκος απάντησε: «Η διοίκηση του Γυμναστικού προσπάθησε και έκανε οτι ήταν δυνατό να καλύψει ένα μεγάλο μέρος της δυναμικότητας των απαιτήσεων μου, την δεδομένη χρονική περίοδο, στα όρια του επιτρεπτού της ομάδας, σύμφωνα με τις αρχικές μου βλέψεις για την δυναμικότητα που επιθυμούσα αναφορικά με ένα πιο δυνατό σύνολο.»
Πηγή: ifarsala.gr.