Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Με δυο παιχνίδια συνεχίζετε το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ το Σάββατο- Τα τελευταία νέα των ομάδων


Με δύο αγώνες από τους τέσσερις θα συνεχιστεί αύριο 21/10, ο θεσμός του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ , και συγκεκριμένα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού Βόλου με Α.Ο.Καλαμπάκας και Γ.Σ.Βόλου με Γ.Σ.Γόμφων, καθώς οι άλλες δυο συναντήσεις θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στις 25/10 και 1/11 λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ και τη συμμετοχή σε αυτό του Αετού Πλατυκάμπου και του Γ.Σ.Μουζακίου.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου,  Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα, ενώ θέλουν να κάνουν ακόμη μια ωραία εμφάνιση, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι που κέρδισαν το Σπάρτακο Λάρισας με 90-70.

Στον αντίποδα η ομάδα του Α.Ο. Καλαμπάκας κατεβαίνει με 2 σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα έχει στην δύναμή της , τον Γκαντιά ο οποίος είναι τραυματίας αλλά και τον Μπαλωμένο που ταλαιπωρείται από ίωση. Βέβαια ο  Γιάννης Τσίμας  δήλωσε ότι δεν το βάζει κάτω και θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα του να περάσει στο final-4 του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Γ.Σ.Βόλου, για το εντός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου, το Σάββατο  21 Οκτωβρίου και ώρα 19.00. To δίδυμο Κοσμάτου -Ντάκη  δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα πρόβλημα, έχοντας  τους περισσότερους παίκτες στην διάθεση του εκτός του Τάσου που δεν θα δώσει το παρόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και του Ντάκη λόγω  εξετάσεων και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν με την δεδομένη βοήθεια των φιλάθλων τους να είναι αυτοί που θα περάσουν στην τελική  φάση που φέτος έχει ορισθεί να γίνει στο Βόλο.

Τέλος το πολύ δυνατό σύνολο του Γ.Σ.Γόμφων, θα στερηθεί των υπηρεσιών βασικών παικτών του . όπως αυτές του Μέλλου που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ,  του στρατευμένου  Δημήτρη Ψύρρα αλλά και του τραυματία Καγιαμανίδη που δύσκολα να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής Θοδωρής Ψύρρας  παρ' όλα τα προβλήματα δηλώνει αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα κάνει και πάλι την υπέρβαση και θα είναι αυτή που θα βρεθεί στην τετράδα των τελικών.