Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Τι λένε οι αριθμοί για το Κύμη - Γυμναστικός Λάρισας Φάρος


Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν το Σάββατο (28/10, 16:30) Κύμη και Γυμναστικός Λάρισας Φάρος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.


ΚΥΜΗ
Τα σερί
*Τέσσερα ή πέντε φάουλ εις βάρος του είχε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

*Τουλάχιστον δύο εύστοχα τρίποντα στις τελευταίες οχτώ εμφανίσεις του σε παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League έχει ο Άγγελος Τσαγκαράκης. Το πρώτο αλλά και μοναδικό παιχνίδι από τα 25 του  στην κατηγορία, στο οποίο έμεινε χωρίς τρίποντο ήταν αυτό της περσινής σεζόν με τα Τρίκαλα BC Aries κόντρα στον Προμηθέα (0/4).

*Επτά συνεχόμενα παιχνίδια με τουλάχιστον μια ασίστ μετράει ο Κάμερον Τζόουνς αρχίζοντας από τη σεζόν 2015-16 με τον Αρκαδικό.

Τα ρεκόρ
*Ντεμπούτο με την Κύμη θα κάνει ο Γκάρι ΜακΓκί και με δύο επιθετικά ριμπάουντ θα φτάσει τα 50 στο ελληνικό Πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά πρόπερσι με τον Κολοσσό H Hotels.

*Με μία τάπα ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα φτάσει στην 21η θέση της σχετικής λίστας της Stoiximan.gr Basket League τον Ιάκωβο Τσακαλίδη με 147.


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ
Τα σερί
*Πέντε συνεχόμενα παιχνίδια με τουλάχιστον δύο ασίστ έχει ο Κέβιν Γκάλογουεϊ. Τέσσερα με τον Απόλλωνα Πατρών τη σεζόν 2014-15 και την περασμένη εβδομάδα με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.

*Πέντε σερί αγώνες Πρωταθλήματος με τουλάχιστον ένα επιθετικό ριμπάουντ έφτασε ο Γιώργος Διαμαντάκος.

*Ο Νώντας Παπαντωνίου είχε τουλάχιστον από ένα κλέψιμο στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στην κατηγορία.

Τα ρεκόρ
*Ένα τρίποντο θα είναι αρκετό για τον Μανώλη Παπαμακάριο ώστε να φτάσει τα 502 στη Stoiximan.gr Basket League και να βρεθεί στην 7η θέση της σχετικής λίστας, πάνω από τον Μίλαν Τόμιτς.

*Με έναν πόντο ο Κέβιν Γκάλογουεϊ θα φτάσει τους 200 ενώ απέχει πέντε ασίστ από τις 100.

*Δύο πόντους μακριά από τους 600 είναι ο Ρόλαντ Σάφτενααρ.

Πηγή:http://www.esake.gr