Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Φιλικές αναμετρήσεις των τμημάτων υποδομών του Φοίβου με Εθνικό-Κρόνο Τυρνάβου-Προμηθέα (φώτο)


Εντός έδρας φιλικές συναντήσεις για την ακαδημία του Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ (junior-promini 2 & Μίνι-Παμπαίδες 2) με Εθνικό & Κρόνο Τυρνάβου αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο  που μας πέρασε.

Οι τρείς(3) σύλλογοι, στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας που χαρακτηρίζει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, έδωσαν στους αθλητές τους την δυνατότητα να εφαρμόσουν όσα διδάσκονται στη διάρκεια των εβδομαδιαίων προπονήσεων.

Οι αγώνες αφορούσαν αγόρια και κορίτσια 8-13 χρονών και πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου-Λυκείου Γιάννουλης , παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του αθλήματος που άδραξαν την ευκαιρία μιας ηλιόλουστης ημέρας για να παραβρεθούν στο γήπεδο και  να χειροκροτήσουν την πρόοδο των μικρών αθλητών στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ο Α.Ο.Φοίβος ευχαριστεί τις ομάδες του Εθνικού & Κρόνο Τυρνάβου καθώς και τους προπονητές Πραγκαφύλλη Θανάση & Σαμαντζή Χάρη για την άψογη συνεργασία.

Επίσης,υπόσχεται στα μέλη του  πολλές ακόμα αγωνιστικές συναντήσεις, όπως άλλωστε προβλέπει το ετήσιο προπονητικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την αρχή της χρονιάς, από τους άψογα καταρτισμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, προπονητές του συλλόγου.

Επίσης,το Σάββατο στο κλειστό του 3ο Δημοτικού Γιάννουλης υποδεχθήκαμε την ομάδα του Προμηθέα και τον coach κ.Σταμουλάκη σε μια σειρά φιλικών αγώνων για τις κατηγορίες junior,προμίνι,μίνι-παμπαίδες.