Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Μας λύγισε η κούραση - Έχουμε κάποιες ενστάσεις για τη διαιτησία


Μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα με τον Προμηθέα, ο προπονητής του Γυμναστικού Λάρισας - Φάρος Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε τα εξής:


«Εμείς ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν αντιδράσαμε σωστά, και κάναμε λάθη τακτικής. Δεχτήκαμε 55 πόντους, ενώ θα έπρεπε να ήμασταν πιο κοντά στο σκορ.
Στο β’ ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές με χαμηλά σχήματα, αλλά δεν είχαμε το ρετέισον αφού μας έλειπαν πολλοί παίκτες, με αποτέλεσμα στο τέλος να κουραστούμε και να έρθει η ήττα.
Έχουμε κάποιες ενστάσεις σχετικά με την διαιτησία, διότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν σφύριξαν ολοφάνερα βήματα στον αντίπαλο, και επίσης στις διεισδύσεις που έκανε στο καλάθι ο Γουέαρ όπως το συνηθίζει, κέρδισε αρκετά φάουλ τα οποία οι διαιτητές δεν σφύριξαν ποτέ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης σούταρε μόνο δύο βολές.
Ωστόσο, εμείς ανταποκριθήκαμε σε γενικές γραμμές καλά παρά τα προβλήματα. Δεν μένουμε εδώ, κοιτάμε μπροστά και το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, όπου θέλουμε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».