Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ντεμπούτο με νίκη 61-45 η Ολύμπια Λάρισας επί της Ασπίδας Ξάνθης - Δηλώσεις Πάρη Λότφι (Α2' Εθνική Γυναικών) Φώτο +vid


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών η Ολύμπια, επικρατώντας στο κλειστό του Αγ.Θωμά της Ασπίδας Ξάνθης με 61-45.

Τα κορίτσια του Πάρι Λότφι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησαν άνετα ως το τέλος του αγώνα, μάλιστα  θα μπορούσαν να μεγαλώσουν και άλλο την διαφορά αν δεν έχαναν μερικά  εύκολα λέι-απ.

 Ολύμπια Λάρισας - Ασπίδα Ξάνθης ........61-45
Διαιτητές:Μαλτέσιος-Τσαρδούλιας
Δεκάλεπτα: 13-10, 33-18, 46-31, 61-45
Ολύμπια(Λότφι):Μιχαηλίδου, Δολαψάκη, Σολωμού 6, Σουλιώτη 6, Ντριστέλα 2, Παπαστεργίου 5(1), Λιάσκου 2, Σκαρλή 4, Μαγδαλιανίδου, Κουτσουνούρη 19(3), Μπενέκη 11, Κουζάλη 6(1).
Ασπίδα Ξάνθης(Καρά Αχμέτ): Τσακίρη 4, Βασιλειάδου, Παπαχρυσοβέργη, Σακουλάκη 9(1), Καρακώστα 6, Σιγιώργη 10, Βαρελίδη 5, Σουλιώτη 11(1), Καραλίδου Β.

Δηλώσεις Πάρη Λότφι
" Ειμαι ικανοποιημένος που ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας στο νέο πρωτάθλημα με επιτυχία.

 Η φετινή Α2 Εθνική θεωρώ πως θα είναι το πιο αμφίρροπο και ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα τις τελευταίας πενταετίας με πολλές δυνατές ομάδες, οπότε είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί. 

Η ομάδας μας σήμερα δεν έπιασε τη απόδοση που μπορεί σύμφωνα με τις ικανότητες της, έδειξε όμως χαρακτήρα και έφτασε σχετικά εύκολα στην κατάκτηση της νίκης. Μας περιμένει μια πολλή δύσκολη συνέχεια με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια αρχής γενομένης με το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Πυλαία για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα κατά την διάρκεια της εβδομάδος.

 Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας στηρίξει και να υποσχεθώ πως εβδομάδα με εβδομάδα θα παράγουμε ομορφότερο θέαμα. Στο dna της ομάδος μας είναι να παλεύουμε σκληρά σε κάθε ματς ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος και είμαι απόλυτα βέβαιος πως τα κορίτσια μας σε κάθε παιχνίδι θα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό."


Δείτε το τέλος του αγώνα