Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Οι όμιλοι του 34ου πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας


Πραγματοποιήθηκε στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 34ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.


Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο προϊστάμενος του Αθλητικού τμήματος κ. Στέλιος Τσίρκας αφού καλωσόρισε τους υπευθύνους των ομάδων τόνισε ότι «σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα τρία χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπούν».
Στην συνέχεια κατόπιν κλήρωσης οι ομάδες χωρίστηκαν σε πέντε ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στην Β’ φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.

Με τη λήξη της 2ης φάσης θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 7 Νοεμβρίου με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στη γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΟΜΙΛΟΙ

1ος Όμιλος
ΔΕΥΑΛ
Αυτ/μος Αιγαίου
Τοπογράφοι
ΤΕΙ
Απολλώνειο

2ος Όμιλος
Φαρμακοποιοί
Ραδιόφωνα
Γεωπόνοι
Δικηγόροι

3ος Όμιλος
Αστυνομία
ΕΒΕΛ
Εθν. Τράπεζα
ΕΞΟΔΟΣ

4ος Όμιλος
Cosmos
ΠΥΛ
Mikel
Ράδιο Ταξί
Ελικόπτερα

5ος Όμιλος
Αεροπορία
Πολ. Μηχ/κοί
Del Monde
ΕΥΦΛ
Κομμωτές

Πηγή:eleftheria.gr