Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ολυμπιακός Βόλου :Κάλεσμα στους φιλάθλους για τον αγώνα της Πέμπτης 26/10 με την Ανάληψη


Αναλυτικά
"Με την ΑΕΣ Ανάληψη Βόλου ανοίγει η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30 , μετά την αποδοχή του κοινού αιτήματος των δυο ομάδων .
Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας μετά τη πανηγυρική πρόκριση στις 4 ομάδες του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ είναι έτοιμος να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος έχοντας ως στόχο στο τέλος της χρονιάς να είναι εκεί που αρμόζει στην ιστορία του , στην ΚΟΡΥΦΗ . 

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα , έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους και είναι έτοιμοι ώστε να αρχίσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα , συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας , να του δώσουν ώθηση και και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη σηματοδοτώντας και τους στόχους της ομάδας .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας ."