Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά 3on3 του Εθνικού Λάρισας (Φώτο)


Τι κι αν έγινε εν μέσω καύσωνα, η εκδήλωση του Εθνικού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα, για άλλη μια φορά αγκαλιάστηκε από τον κόσμο κι έγινε πλέον θεσμός.


Περισσότερα από 140 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, που διεξήχθησαν στα γήπεδα που στήθηκαν από τους διοργανωτές.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και οι νικητές πήρανε μετάλλια και κύπελλα, την απονομή των οποίων έκανε ο κ. Χρήστος Καρκαντός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Τεχνικής Εταιρίας SOLIS Α.Ε. που ήταν και ο χορηγός της εκδήλωσης.

Τέλος τιμήθηκε με πλακέτα ο Γ.Σ. Φαλάνης μέσω του προπονητή του κ. Ζυγγελόπουλου, ενώ συγκεντρώθηκε και ένας ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων που παραδόθηκε στην εθελοντική ομάδα ΠΡΟΣΦΕΡΩ.

Η διοίκηση του Εθνικού ευχαριστεί τον χορηγό της εκδήλωσης για την κάλυψη όλης της εκδήλωσης καθώς και τους προπονητές αλλά και τους αθλητές της κατηγορίας παίδων, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη για την πραγματοποίησή της.