Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τουρνουά 3on3 από τον Εθνικό Λάρισας


Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Εθνικός Λάρισας διοργανώνει αγώνες 3on3 μπάσκετ, 4x4 μίνι βόλεϊ καθώς και διαγωνισμό σουτ στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί.


Αυτό το Τουρνουά, που έχει γίνει πλέον θεσμός, αφορά παιδιά 7 έως 13 ετών, που αναμένεται για άλλη μια φορά να κατακλύσουν τα μικρά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ που οι διοργανωτές θα στήσουν πάνω στην πλατεία για την διεξαγωγή των αγώνων.

Στους μικρούς αθλητές θα δοθούν μπλουζάκια για τους αγώνες, νερά και διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο ΓΣ Φαλάνης για την προσφορά του στον αθλητισμό ο οποίος και θα συμμετάσχει με δικούς του αθλητές.

Τέλος, ο Εθνικός Λάρισας δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο βοηθάει την προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας ΠΡΟΣΦΕΡΩ, και για αυτό το σκοπό καλούνται τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή (και όποιος άλλος θέλει να συνεισφέρει) να φέρουν ένα τρόφιμο μακράς διαρκείας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 6936 838374 και 6932 765841.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Τεχνική Εταιρία SOLIS A.E. την οποία και ευχαριστούμε για τη πολύτιμη βοήθειά της.