Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ 2017-2018


Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε  την ειδική προκήρυξη πρωταθλήματος Εφηβικού - Παιδικού περιόδου 2017-18.

Τα κυριότερα σημεία είναι:


  • Ειδικά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επιτρέπεται στα σωματεία να δηλώσουν και δεύτερη ομάδα παίδων.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Σ.ΚΑ.Θ στο γραφείο. Βόλου (Μυτιλήνης – Χαλκηδόνος, 38446, Βόλος) το αργότερο, μέχρι 25-09-1016 και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τον κανονισμό πρωταθλημάτων (όρθρο 29).
  • Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται για 14/10/17
  • Τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν σ’έναν ή δύο ομίλους ανάλογα με τον αριθμό που θα δηλώσουν συμμετοχή. Τα σωματεία εκάστου ομίλου θα συναντηθούν μεταξύ τους 2 φορές .Μετά το τέλος της πρώτης φάσης θα ακολουθήσει δεύτερη φάση και θα αγωνιστούν οι 2 πρώτοι εκάστου ομίλου σε αγώνες χιαστί με σύστημα νοκ άουτ. 
  • Αν το πρωτάθλημα διεξαχθεί σε έναν όμιλο θα προκριθούν τέσσερις πρώτοι και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε νοκ αούτ αγώνες 1ος -4ος και 2ος-3ος
  • Ειδικά για το πρωτάθλημα παίδων απαγορεύονται οι άμυνες ζώνης.

Εφιστάται η προσοχή: Σωματείο που δε θα προσέλθει έστω και μία φορά να αγωνιστεί εκτός έδρας σε περιφερειακή έδρα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.
  • Τα σωματεία που θα δηλώσουν 2 ομάδες παίδων δεν δεσμεύουν την Ένωση για παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων τους την ίδια ημέρα.
  • Στο πρωτάθλημα δικαιούνται να πάρουν μέρος αθλητές που πληρούν τους όρους των κανονισμών και του Ν.2725/99. Ειδικά για το εφηβικό πρωτάθλημα οι γεννηθέντες τα έτη 2000-01 επίσης έχουνε δικαίωμα συμμετοχής τέσσερις  (4) παίδες και για το παιδικό πρωτάθλημα οι γεννηθέντες το έτος 2002 και νεώτεροι.
    Απαγορεύεται η συμμετοχή ίδιων παικτών και στις δύο ομάδες παίδων εφ' όσον το σωματείο συμμετέχει με δεύτερη ομάδα στο παιδικό πρωτάθλημα.
  • Η αποζημίωση των διαιτητών θα καταβάλλεται από τα σωματεία (10 ευρώ για κάθε διαιτητή συν τυχόν έξοδα μετακίνησης).
    Η καταβολή της θα γίνεται πριν την έναρξη του αγώνα και το κάθε σωματείο θα καταβάλλει το ήμισυ των εξόδων κάθε αγώνος είτε εντός είτε εκτός έδρας.
    Η αμοιβή των κριτών θα βαρύνει το γηπεδούχο σωματείο και ανέρχεται στο ποσό των 7 Ευρώ.
    Τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ θα προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους ως Γυμνασίαρχοι.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ