Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ανανέωσε με Ολυμπιακό Καρδίτσας ο Χρήστος Βούλγαρης.


Σύμφωνα με δημοσίευμα  του http://karditsasportiva.gr από τους πρωταρχικούς στόχους του Ολυμπιακού Καρδίτσας ήταν η δομή του νέου ρόστερ να στηριχθεί πάνω στη ραχοκοκαλιά των προηγούμενων ετών, ώστε με το κατάλληλο αγωνιστικό υπόβαθρο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία ανταγωνιστική παρουσία την επερχόμενη σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την απόδοση ευκαιριών σε νεαρούς αθλητές, οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Βούλγαρη.

Ο 21χρονος φόργουορντ-σέντερ ήλθε πέρυσι στους Ερυθρόλευκους για να έχει βασικό ρόλο στην υψηλότερη κατηγορία μπάσκετ της Θεσσαλίας και κατάφερε μέσα από μεγάλο χρόνο συμμετοχής να αποκτήσει βελτίωση και να δει την παρουσία του στην ομάδα ως ευκαιρία εξέλιξης.

Η παραμονή του στο συγκρότημα του Βαγγέλη Τζέλλα και Τάκη Καλογριανίτη, σηματοδοτεί την εξεύρεση λύσεων στο σκοράρισμα και στο ριμπάουντ για τη νέα σεζόν, με τον ύψους 1,95μ. αθλητή να μετρά δύο ανόδους με τον ΑΣΚ, αρχικά στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2013-14, όταν κατέκτησε και το κύπελλο ΕΣΚΑΘ και έπειτα στη Β’ Εθνική την περίοδο 2015-16.

Πηγή:http://karditsasportiva.gr