Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ολυμπιακός Καρδίτσας:Διπλή ενίσχυση με Ξένο - Γκόβαρη


Νέα, διπλή ενίσχυση από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας ενόψει της προσπάθειάς του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ!

Η ομάδα του Βαγγέλη Τζέλλα και Τάκη Καλογριανίτη προέβη σε δύο κινήσεις που συνδυάζουν νιάτα και εμπειρία, κάνοντας δικούς της τους Βαγγέλη Ξένο και Παναγιώτη Γκόβαρη!

Οι Ερυθρόλευκοι καλύπτουν και τα τελευταία κενά τους στο ρόστερ, με δύο αθλητές που το τεχνικό δίδυμο έχει γνώση των δυνατοτήτων τους και πώς μπορεί να τους αξιοποιήσει, με δεδομένη τη ικανότητά τους να σταθούν στην κατηγορία!

Ο Ξένος είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ-φόργουορντ. Ο έμπειρος αθλητής αγωνιζόταν στους Τιτάνες Παλαμά στην αρχή της καριέρας του, ενώ η συνέχεια τον έφερε ΣΑΠΚ Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη και την Α’ ΕΚΑΣΘ.

Ακολούθησε παρουσία στη Γ’ Εθνική (όπως και με τη φανέλα των Τιτάνων) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και έπειτα αγωνίστηκε στη Θύελλα Φερρών στην Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Πρόκειται για παίχτη με ευχέρεια στο χειρισμό της μπάλας και αξιόπιστο σουτ που αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Ολυμπιακού.

Ο Παναγιώτης Γκόβαρης είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ. Ο νεαρός αριστερόχειρας παίχτης, τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον ΓΣ Φύλλου στην Α2 ΕΣΚΑΘ και την Παλαμαϊκή, προερχόμενος από τις ακαδημίες των Τιτάνων και με προοπτικές εξέλιξης για να δώσει ακόμη μία μονάδα στο ρόστερ των Καρδιτσιωτών.

Πηγή:http://karditsasportiva.gr