Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΚΑΕ Φάρος: Κοντά σε συμφωνία με τον Πάρη Μαραγκό - Με Αβραάμ Παπαδόπουλο στο τεχνικό επιτελείο


Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πάρη Μαραγκό για τη θέση του σέντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερίας, βρίσκεται η ΚΑΕ Φάρος, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ύψους 2.06 παίκτη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των ημερών (και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 23χρονος σέντερ αναμένεται να υπογράψει 2ετές συμβόλαιο. Ο Πάρης Μαραγκός πέρσι ήταν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ από το 2010 μέχρι το 2012 έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου ολοκλήρωσε την Κολεγιακή του καριέρα, έχοντας αγωνιστεί στο George Washington (2012-2014) και το American University (2014-2016). Επίσης υπήρξε μέλος της εθνικής Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών έχοντας συμπαίκτες στην U20 τους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου.


ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας είναι πλέον και επίσημα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Λαρισαίος προπονητής μετά από μία εξαιρετική παρουσία στον πάγκο της ΑΕΛ πήρε την απόφαση να κάνει το άλμα στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξεκίνησε προπονητικά από τις ακαδημίες της ΑΕΛ όπου κάθισε τέσσερα χρόνια και εν συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της ανδρικής ομάδας τα επόμενα επτά χρόνια μέχρι και φέτος. Ξεκίνησε από την Α2 ΕΣΚΑΘ και έφτασε μέχρι την Α2 Εθνική. Πανηγύρισε δηλαδή τέσσερις ανόδους, ενώ φέτος στην Α2 Εθνική κατάφερε στον πρώτο γύρο να βάλει τους «βυσσινί» στην πεντάδα διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο για να «κλειδώσει» στη συνέχεια την παραμονή χωρίς άγχος.


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές των ανθρώπων της ομάδας με παίκτες για την επάνδρωση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τριών Αμερικανών τις περιπτώσεις των οποίων εξετάζουν λεπτομερώς οι προπονητές Σκουρτόπουλος, Παπαδόπουλος και Διαμαντάκος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Παρασκευά Μουρατίδη. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο καθώς στις 17-18 Αυγούστου θα γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις και στις 21 του ίδιου μήνα οι παίκτες θα μπουν στο γήπεδο.
Στις 29 Ιουλίου η ομάδα θα αποκτήσει το ΑΦΜ, με το 90% των μετοχών να βρίσκεται στα χέρια των Λαρισαίων παραγόντων.
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει κοινή συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και τη διοίκηση του ΕΑΚΛ προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, ενώ ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στην προετοιμασία και τα φιλικά.
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει η νέα ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας σε πολύ προνομιακές τιμές. Είναι ενδεικτικό, όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι της ομάδας, ότι θα υπάρξει ένας αριθμός εισιτηρίων διαρκείας (περιορισμένος μεν) των 50 ευρώ.
Τέλος για τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί μία σειρά συναντήσεων με τους παλαίμαχους παίκτες του ιστορικού Γυμναστικού και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επικοινωνία με αρκετούς από αυτούς.

Πηγή:http://www.eleftheria.gr