Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Λάρισας (Φώτο)


Με πολλά χαμόγελα, εύστοχα σουτ δυο και τριών πόντων, τρίπλες, διαγωνιστικά παιχνίδια και παιχνίδια με την συμμετοχή όχι μόνο των μικρών  αθλητών αλλά και των μεγάλων "παιδιών" δηλαδή τους γονείς τους αλλά και με βραβεύσεις αθλητών και χορηγών καθώς και κληρώσεις δώρων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο του 12ου Γυμνασίου, η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Λάρισας.


Το Δ.Σ του Αστέρα ευχαρίστησε  όλα τα παιδιά που καθώς και τους γονείς τους που παρευρέθηκαν σε αυτήν την πολλή όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις της off season συνεχίζουν την δουλειά  ενόψει και του 1ου καλοκαιρινού τουρνουά της Πορταριάς που θα διαξεχθεί στις 18-20 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος Κώστας Μπαζάκης  δήλωσε:
"Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά έφθασε στο τέλος της για την Ακαδημία μπάσκετ του Α.Ο Αστέρα Λάρισας . Γονείς και παιδιά έδωσαν το παρόν στην τελετή λήξης των τμημάτων και έδωσαν ραντεβού για το Σεπτέμβρη . 
Δεκάδες φιλικά παιχνίδια , ατελείωτες ώρες προπόνησης και οκτώ στις οκτώ νίκες για το τμήμα Μίνι στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΕΣΚΑΘ!!! 
Ο απολογισμός ήτανε θετικότατος αλλά τα καλύτερα έρχονται την νέα σαιζόν. Βέβαια μπορεί η σαιζόν να τελείωσε αλλά οι προπονήσεις συνεχίζονται για όσα παιδιά το επιθυμούν στα θερινά τμήματα και επίσης με την συμμετοχή των τμημάτων Μίνι και Προμίνι στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά το επόμενο Σαββατοκύριακο! 
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την σαιζόν ,θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές μας Νάσο Μιζιο και Νίκο Παπαϊωάννου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την στήριξη!!! 
Καλό καλοκαίρι."