Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Βράβευση και του billkara.blogspot.gr από την Νίκη Βόλου ( Φώτο Βραβεύσεων)


Στα πλαίσια της δεξίωσης στους προπονητές, συνοδούς και τις διοικήσεις των ομάδων που συμμετέχουν στο  1ο Καλοκαιρινό Τουρνουά Μπάσκετ Νίκης Βόλου,  στον πανέμορφο χώρο του Portaria Hotel & Spa. οι διοργανωτές τίμησαν τον Βασίλη Ηλιόπουλο και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων , τον Γιάννη Βλάχο ,
τον Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν.Μαγνησίας και τον Μιχάλη Καπουρνιώτη (Αντιπρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου , απουσίαζε) για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του τουρνουά καθώς και το http://billkara.blogspot.gr/ για την συμβολή του στην ανάδειξη και προβολή του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Το billkara.blogspot.gr νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου και προσωπικά τον Πρόεδρο Μπάμπη Τουτουντζόγλου καθώς και τους αφανείς ήρωες των ακαδημιών και μέλη της διοικούσας επιτροπής, Μπάμπη Αναδιώτη -Δημήτρη Μανώλη- Μάνθο Μπάντελη για τη  διοργάνωση ενός τόσο όμορφου τουρνουά και για την τιμητική για εμάς  βράβευση , που μας δίνει  κουράγιο να συνεχίσουμε , αναγνωρίζοντας την αξία  αλλά κυρίως την προσπάθειά μας .