Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δασταυρίδης:"Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Λάρισα ομάδα μπάσκετ στην Α1 Εθνική"


Σε συνέντευξη που έδωσε στον Άρη Γκουτρουμάνη στην εφημερίδα Ελευθερία ο Κώστας Δασταυρίδης εξηγεί όλες τις κινήσεις που έκανε για να δώσει το «παρών» στην Α1 Εθνική του μπάσκετ ο ΓΣΛ.

«Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Λάρισα ομάδα μπάσκετ στην Α1 Εθνική, όπως στο ποδόσφαιρο υπάρχει η ΑΕΛ» δήλωσε στην «Ε» ο κ. Δασταυρίδης και πρόσθεσε:

«Εμείς αδικηθήκαμε στο φετινό πρωτάθλημα και είπαμε ότι δεν θα παίξουμε σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά θα παλέψουμε να βρούμε τον δρόμο προς την Α1 Εθνική και να κάνουμε μία ομάδα όπως ήταν παλιά ο Γυμναστικός. Αρχικά ήρθαμε σε επαφή με τα Τρίκαλα, είδαμε στη συνέχεια το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων για τον Φάρο Κερατσινίου και όταν ναυάγησε η περίπτωση με το Περιστέρι, αποφασίσαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να πραγματοποιήσουμε το όνειρο των Λαρισαίων. Οι άλλοι το διαλαλούσαν αλλά τελικά εμείς το κάναμε πράξη χωρίς να το λέμε.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβιβασθούν οι μετοχές και θα αλλάξει η ονομασία της ΚΑΕ. Η ομάδα θα είναι 100% λαρισινή και θα στελεχωθεί όσο το δυνατόν με Λαρισαίους» κατέληξε ο κ. Δασταυρίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύστασης της νέας ΚΑΕ, τη σκυτάλη θα πάρουν τα θέματα της οργάνωσης και του νέου τεχνικού.

Πηγή:http://www.eleftheria.gr