Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Κολοσσός Ρόδου - Τρίκαλα BC Aries 73-53 (Basket League) Δηλώσεις

 

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και με τον στόχο εξασφαλισμένο εδώ και καιρό τα Τρίκαλα BC Aries σε ένα παιχνίδι χωρίς καμία βαθμολογική σημασία ηττήθηκαν απο τον Κολοσσό Ρόδου με 73-53 σε ένα ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι.

Κολοσσός Ρόδου- Τρίκαλα ..........73-53
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 45-26, 60-38, 73-53
Κολοσσός Ρόδου (Α. Λυκογιάννης): Ρέντικ 13, Σαλούστρος 15 (3), Άχονεν 10 (2), Βασιλόπουλος 4, Χολ 8, Λιάπης, Τσούκου 6, Ρέλεφορντ 2, Αγγελάκος, Παπαδάκης 5 (1), Γουότσον 7, Γεωργαλής 3(1)
Τρίκαλα BC Aries (Γ. Καστρίτης): Λίποβι 5 (1), Εζιούκου 2, Μπάρλοου 13 (1), Χότον 2, Τσαγκαράκης 11 (2), Μανωλόπουλος 2, Πουλιανίτης 9 (1), Καλλές 2, Καλογιαννιδης, Βαρυτιμιάδης 7(1), Πασκάλ

Δηλώσεις

Γιάννης Καστρίτης (Τρίκαλα BC Aries): Χρόνια Πολλά σε όλον τον κόσμο. Για μας ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Ήταν για μας μία ομολογουμένως πολύ καλή σεζόν και αυτό δεν το λέω μόνο με βάση το αποτέλεσμα αλλά και επειδή είχαμε όλοι μας την χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε με παιδιά σαν τον Αλέξανδρο (σ.σ Βαρυτιμιάδης, είχε μιλήσει νωρίτερα στην συνέντευξη τύπου), όλους τους Έλληνες, όλους τους ξένους οι οποίοι καθημερινά έβαζαν πολύ συναίσθημα και τεράστια προσπάθεια σε αυτό που έκαναν. Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε, μείναμε πάντα ενωμένοι και στα εύκολα, και στα δύσκολα. Η διοίκηση και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πάντα δίπλα μας και ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να μας στηρίζει. Όλα αυτά μας κράτησαν ενωμένους κατά την διάρκεια της χρονιάς και νομίζω ότι άπαντες ευχαριστηθήκαμε το αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσω ξανά όλους μας τους παίκτες, να είναι υγιείς, περήφανοι με κίνητρο και μόνο καλό να συναντήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την καθημερινή στήριξη τους. Να ευχαριστήσω τον Χρήστο (σ.σ. Μότσιο) και τον Σταμάτη (σ.σ.Αλμπάνης) που κάνουν την βρώμικη δουλειά και να ευχαριστήσω από τον πρώτο έως τον τελευταίο της ομάδας, από την διοίκηση, το γραφείο τύπου, την γραμματέα μας, τους λογιστές μας, τους γιατρούς μας, από τον πρώτο έως τον τελευταίο που έβαλαν το λιθαράκι τους. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και Καλή Ανάσταση στον Κολοσσό».

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης (Τρίκαλα BC Aries): «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα τα τελευταία τρία χρόνια, τους προπονητές μου, τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε αυτή τη χρονιά. Θέλω να πω πως είχα ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, είχα μία πολύ σοβαρή εγχείριση, πράγμα που δεν το ξέρουν πολλοί. Παρ’ όλα αυτά ο κόουτς με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε ευκαιρίες, θεωρώ ότι μπορούσα να του δώσω πολλά περισσότερα απ’ ότι μου έδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στα Τρίκαλα, την διοίκηση, τους φιλάθλους, όλους τους φίλους που δημιούργησα αυτά τα τρία χρόνια. Καλή επιτυχία στην Ρόδο στα πλέι οφ. Καλή επιτυχία στον κόουτς Καστρίτη την ερχόμενη χρονιά και ευελπιστώ να είμαστε και πάλι μαζί».

Άρης Λυκογιάννης (Κολοσσός): «Ο στόχος επετεύχθη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με δημιουργία. Είχαμε μεγάλη ενέργεια και έπαιξαν όλα τα παιδιά. Κρατήσαμε μία ομάδα που έχει καλούς σκόρερ χαμηλά. Αν εξαιρέσουμε τα λάθη που ήταν πολλά, πήγαμε καλά και κλείσαμε την κανονική περίοδο όπως θέλαμε, με νίκη. Μόνο αύριο θα έχουμε ρεπό. Θα δουλέψουμε τις υπόλοιπες ημέρες και θα προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης, ήταν μια καταπληκτική χρόνια για εμάς. Μένοντας πιστοί σε ό,τι κάνουμε τα δύο χρόνια εδώ. Κάναμε βήματα μπροστά, ανεξάρτητα αν είμαστε στην έβδομη θέση με ισοβαθμία».

Χρήστος Σαλούστρος (Κολοσσός): «Καλό Πάσχα με υγεία. Παίξαμε ένα πολύ όμορφο ματς σήμερα. Ευχαριστήσαμε και το κοινό κα τους ευχαριστούμε που ήρθαν. Αν εξαιρέσουμε δύο κακές παρενθέσεις, ειδικά το ματς με το Λαύριο όπου βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Θεωρώ ότι το όνειρο που είχαμε στο μυαλό μας, μόνοι μας το κάναμε να μην υφίσταται πλέον, αλλά θεωρώ ότι έχουμε χρόνο να αναπληρώσουμε. Μπαίνουμε ως έβδομοι στα πλέι οφ. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που μας ταιριάζει αθλητικά. Θα προετοιμαστούμε για τη σειρά και θεωρώ ότι έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια».

Πηγή: http://www.trikalabc.gr