Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ο Εθνικός Λάρισας Κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ 2017!!!!!! (φώτο+vid)



Ο Εθνικός Λάρισας κατέκτησε το κύπελλο ΕΣΚΑΘ καθώς στον τελικό νίκησε με 75-70 τον Γ.Σ. Σοφάδων.
 Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις ομάδες  να εναλλάσσονται στο σκορ και τελικά ο Εθνικός κερδίζοντας στις λεπτομέρειες  να βγαίνει  νικητής , γράφοντας την πιο χρυσή σελίδα στην 23χρονη πορεία του.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ:
"Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Μια ομάδα (με τη σημασία της λέξης) σήμερα πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Παίκτες παλληκάρια και μια παρέα μεταξύ τους έφτασαν εδώ που κανείς δεν περίμενε. Η διοίκηση  της ομάδας εκφράζει τα συγχαρητήρια στους παίκτες μας και το προπονητικό team και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα όσα πέτυχαν όλο αυτό το διάστημα που συνεργαζόμαστε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που μας στήριξε και ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε και την ομάδα των Σοφάδων. Ήταν πράγματι η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε στον τελικό και οφείλουμε να τους συγχαρούμε και να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στα μπαράζ της ανόδου."

‎Δημήτρης Πώποτας‎ πρόεδρος Σοφάδων:"Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πραγματικά ήταν συγκλονιστικός. Προχωράμε, καθώς οι προκλήσεις για τον Γ.Σ.Σ. συνεχίζονται από το επόμενο κιόλας Σάββατο με το 1ο παιχνίδι για τα play offs ανόδου στη Γ Εθνική. Συνεχίζουμε..."

Παρόντες στον τελικό ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος, οι διοικητικοί κ. Φαρμάκης, Φραγκούλη, Ζέικος, Γεωργόπουλος, Φαλάγγας, Δότας και Κρεμαστάς. Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος αθλητής και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ κ. Άρης Ζώης. Από τον Δήμο παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστασίου ενώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λιούπας.

Γ.Σ.Σοφάδων - Εθνικός Λάρισας .......70-75
Διαιτητές: Παγώνης, Τζαφλέρης, Ζαχαρής.
Τα δεκάλεπτα: 12-11, 32-28, 51-46, 70-75
Γ.Σ. Σοφάδων (Κ. Κομποδιέτας): Παππάς 2, Τούλιας, Ζιάκας, Παπαδημητρίου 6, Σταμουλής, Ασημακόπουλος 4, Ζωιτσάκος 15, Κόγιας, Μανόπουλος 5, Τσιαμούρας 31(5), Δίκαρος 7, Δαουλάρης.
Εθνικός Λάρισας (Σάκαρης): Αργυρόπουλος 18(2), Ζορμπάς 6(2), Χαχόπουλος 8, Κρικώνης 11(3), Λεμπέσης, Κορομηλάς 8(2), Μαργαριτόπουλος 16(2), Δήμος, Νασίκας 8, Γκίνης, Γκουντελάκης, Κοντοθανάσης.

Δείτε τις παρουσιάσεις και την αρχή του αγώνα:

Δείτε το τέλος του αγώνα :εδώ

Ακολουθεί  φωτορεπορτάζ